PRIDRUŽI SE

KDAJ in KDO?

V nedeljo, 21. aprila, in v torek, 23. aprila, med 10. in 11. uro, vabljeni vsi v domovini ali izven naših meja, ki ste pripravljen uporabiti svoj glas , − tisti  z glasbeno izobrazbo ali brez.

V nedeljo, 21. aprila, zapojemo med 10. in 11. uro skupaj z družino, s prijatelji na trgu, vaški v gostilni, na sprehodu, izletu, v avtu, v bolnici …

V torek, 23. aprila, med 10. in 11. uro vabljeni, da se nam pridružite pri petju vrtcih, šolah, na univerzah, delovnih mestih, v domovih za starejše, vojašnicah, bolnišnicah ali doma. 

Peti zmore vsak, če ne na glas, pa vsaj znotraj sebe.

                                                     Pomemben je namen.

Skupaj se povežemo z mislijo na ljubezen, zdravje, radost, mir, svobodo.

KJE IN KAKO?

Kjerkoli. Povsod.

Za izvedbo projekta ne potrebujemo odrov, ampak zgolj dobro voljo.

Dogodek je zastavljen, da si ga vsak oblikuje po svoji meri.

Vsako slovensko okolje je drugačno, zato naj bo to prepuščeno kraju in prostoru, kjer živite. Tudi naše ljudsko izročilo je tako, da ima vsak kraj svoje posebnosti.

Vašo aktivnost lahko objavite na socialnih omrežjih, javni televiziji in drugih lokalnih tv postajah. Naj se širi glas pozitivizma in radosti, saj le tako lahko širimo besedo o našem dogodku in pritegnemo vsako leto več ljudi..

KAKO LAHKO POMAGAŠ?

Informiranje širše javnosti in vaša podpora sta zelo dobrodošli.

POSAMEZNIKI

Pridružite se nam pri akciji – dogodku, prevzamete lokalno koordinacijo v svojem okolju in povabite čim več ljudi, se povežete in združeno zapojete.

OBČINE

Občina ima pomembno vlogo, pri obveščanju in koordinaciji organizacije na javnih mestih, morebitne finančne podpore za ozvočenje, …

ŠOLE, VRTCI

Vzgojno izobraževalni zavodi so ključnega pomena, kajti preko šol se vzpostavlja nova tradicija, ki se z vzgajanjem prenese na celotno populacijo. Preko otrok se lahko navduši veliko roditeljev, ki so že pozabili prepevati, da zapojejo znova skupaj s svojimi rojenci.